Avantajele apei Kangen

APA KANGEN NEUTRALIZEAZĂ RADICALII LIBERI!

Toţi am auzit de termenul „radicali liberi” şi „antioxidant”, dar oare ştiţi ce înseamnă de fapt? Radicalii liberi sunt molecule de oxigen instabile, care cauzează în corpul nostru oxidaţie, accelerând astfel procesul de îmbătrânire. Înmulţirea radicalilor liberi este cauzată de modul de viaţă accelerată pe care îl ducem. Alimentele pe care le consumăm zi de zi contribuie la creşterea numărului de radicali liberi. Ca să ilustrăm efectul radicalilor liberi, gândiţi-vă la un măr feliat. Cum oxigenul din aer intră în contact cu suprafaţa mărului feliat, acesta devine maro. Acelaşi efect se poate observa şi când lăsăm o bucată de metal în aer liber, după un timp acesta începe să se ruginească. Această coroziune este oxidarea, şi exact acesta este ceea ce se petrece fără încetare în corpul dumneavoastră, chiar şi în clipa de faţă. Apa Kangen ajută la încetinirea semnificativă a procesului de oxidare.

Apa Kangen este un antioxidant extrem de eficient! Apa Kangen joacă un rol important în menţinerea unei sănătăţi optime, datorită capacităţii sale de a neurtaliza radicalii liberi. Consumul apei încetineşte procesul de îmbătrânire, astfel consumul regulat este cel mai bun lucru care se poate face pentru menţinerea tinereţii. Nici o altă metodă, terapie nu se poate compara cu avantajul antioxidant al apei Kangen. Nu există nici o altă metodă, care să fie atât de avantajoasă. Acesta e ceea ce n-am ştiut până acum! E timpul să aflaţi şi dumneavoastră.

APA KANGEN MENŢINE CORPUL ALCALIN!

De ce este aşa de important să menţinem corpul alcalin? Pentru a păstra starea de sănătate optimă, corpul nostru trebuie să-şi menţină balanţa acid-bază. Corpul omenesc are sisteme complexe pentru menţinerea acestei balanţe acid/bază, totuşi prin stres, datorită consumului alimentelor rafinate şi prelucrate, consumului băuturilor acidulate (sucuri cu zahăr, apă minerală carbogazoasă, suc de fructe) corpul este incapabil să menţină acest echilibru şi atunci apare acidoza. Deshidratarea apare când consumăm prea puţine lichide. Consumul unei cantităti insuficiente de apă va duce în timp la deshidratare cronică afectând pH-ul corpului si cauzând grave probleme de sănătate, ca şi acidoza, care este unul din factorii care asigură condiţii dezvoltării multor boli, ca: obezitate, diabet, osteoporoza, cancer, hipertensiune, arsuri la stomac, dureri musculare, gastrita, pietre la rinichi şi lista poate continua.

Ph-ul apei de băut produs de aparatul LeveLuk poate fi reglat între 8.0-9.5, astfel fiind capabil să restaureze balanţa acid-bază din corpul nostru, ce a devenit acid. Apa alcalină neutralizează efectul dăunător al mediului înconjurător poluat al alimentelor acide consumate zi de zi. În esenţă, reglează echilibrul natural şi sănătos al corpului dumneavoastră, fiindcă ajută corpul în neutralizarea acizilor, şi în acelaşi timp datorită proprietăţii sale antioxidante, reduce oxidarea.Schimbăţi-vă apa, schimbăţi-vă viaţa! Alegeţi apa Kangen!

HIDRATAŢI-VĂ CORPUL CU APA KANGEN!

Stiaţi că există mai multe tipuri de apă? Apa de la robinet conţine clor, resturi chimice toxice, hormoni. Apa îmbuteliată este deseori acidă şi puternic oxidantă, să nu mai menţionăm faptul, că contribuie la acumularea deşeurilor din plastic. Păstrarea în sticle de plastic nu e ceva propice pentru apă, pe deasupra, consumăm apa împreună cu conservanţii, care se adaugă în mod obligatoriu. O soluţie ar fi apa de la fântână, dar şi acesta poate conţine poluanţi de la pesticide, insecticide şi de la ape menajere. Pe piaţă există multe aparate de tratare a apelor, dar acestea nu schimbă efectul oxidant al apei, ci înlătură numai impurităţile. Fireşte, şi acesta este un pas, un rezultat important, dar noi vă oferim mult mai mult de atât.

Technologia ionizatorului Kangen face apa “microgrupată” - aceasta înseamnă că moleculele de apă sunt grupate câte 5 – 6 în loc de 11 – 13 aşa cum se găsesc în apa îmbuteliată, în apa de izvor. Aceasta face ca apa să fie mai uşor absorbită şi va hidrata celulele şi ţesuturile mult mai eficient. Literalmente puteţi gusta diferenţa! Niciun alt tip de apă nu e capabil de o astfel de hidratare, ceea ce rezultă că numai apa Kangen sprijină corpul în absoarbţia eficientă a vitaminelor şi mineralelor.

Persoanele care consumă apa Kangen se simt mai sănătoase, ceea ce le determină să consume şi mai multă apă, astfel rezultând un organism hidratat, lipsit de radicali liberi, sănătos, alcalin. Datorită consumului unei apei potrivite, adică apei Kangen veţi experienta o îmbunătăţire majoră a sănătăţii într-un timp foarte scurt.

APA KANGEN DETOXIFICĂ INTESTINUL GROS!

Este important ca intestinul gros să fie curat. Proteinele animale, produsele lactate, alcoolul, alimentele rafinate şi prelucrate, grăsimile saturate produc o substanţă vâscoasă, ce se lipeşte de peretele intestinului gros. Acesta formează o barieră, care împiedică absorbţia potrivită şi eficientă a nutritivelor.

Este bine cunoscut în cercurile medicale, că un intestin gros infectat, contaminat contribuie la apariţia mai multor boli sau deficienţe. Dar numai prin consumarea apaei Kangen, ne putem hidrata organismul şi curăţa intestinul gros doar în câteva luni. Bolile datorate intestinului gros infectat pot fi vindecate. Lipsa de energie, obezitatea, greaţa, diferitele boli de piele pot fi îmbunătăţite în mare măsură prin curăţarea intestinului gros, ceea ce se poate realiza cel mai bine consumând apa Kangen.

Pe piaţă sunt disponibile multe produse de curăţare a intestinului gros. Multe dintre acestea sunt costisitoare, solicită un program precis şi căteodată pot fi şi dureroase.

Din fericire, există o soluţie mai bună-Apa Kangen! Eficientă, sigură şi blândă. Folosind aparatul LeveLuk de producere a apei Kangen în căminul dumneavoastră puteţi să vă curăţaţi intestinul gros într-un mod blând, eficient şi simplu, pur şi simplu numai prin consumarea apei.Nu există o soluţie mai eficientă şi mai blândă!

REDUCEREA ACIDITĂŢII DUCE LA SLĂBIRE!

În mod normal o dietă este plină de alimente acide. Se ţine cont, evident în mod greşit, numai de calorii, glucide şi alte caracteristici nesemnificative. Organismul se protejează de distrugerile produse de acizi, de aceea le elimină într-un fel sau altul. Când acidul este prezent în exces, nefiind în întregime absorbit de sistemul digestiv, acesta se stochează în grăsimi. Acesta este obezitatea. Aşa încearcă organismul să ţină departe acizii de organele vitale, rezultând o creştere în greutate.

Consumul apei Kangen măreşte alcalinitatea corpului, ajută la eliminarea acizilor, reducând astfel cantitatea acizilor stocaţi în grăsimi. Ca urmare acest proces natural, cauzează la numerose persoane pierderea de greutate, deoarece corpul revine în starea sa de echilibru acid alcalin, ne mai având nevoie de grăsimi pentru stocarea acizilor.

pH-ul este un parametru foarte important în organism, dar în acelaşi timp nu i se acordă destulă atenţie. Foarte mulţi au pH-ul scăzut, acid, ceea ce înseamnă că suferă deja de acidoză, care asigură condiţiile dezvoltării multor boli, ca şi cancerul, diabetul, hipertensiunea, obezitatea.

Apa Kangen este baza dietei, curei dumneavoastră de slăbit. Nu aveţi nevoie de o dietă specială, deoarece pe lângă alimentele acide pe care probabil le veţi consuma, veţi bea apa alcalină cu efect antioxidant, ceea ce ajută organismul să elimine acizii, astfel nu va fi nevoit să le stoceze în grăsimi. Pe parcurs, vă va scădea apetitul pentru alimentele acide, astfel veţi consuma mai puţine şi veţi fi mult mai plin de energie.E simplu, nu-i aşa?

Solicita o demonstratie gratuita !

 

Vrei sa te convingi de performantele ionizatorului de Apa Kangen?
Solicita un demo si un consultant autorizat iti va prezenta in detaliu toate caracteristicile ionizatorului de Apa Kangen, chiar la tine acasa!!
Completeaza formularul de mai jos, si in cel mai scurt timp vei fi contactat de unul din consultanti nostri.
Un reprezentant al companiei noastre se va deplasa la domiciliul tau si iti va face o prezentare detaliata a tuturor caracteristicilor ionizatorului de Apa Kangen.

Click aici pentru a completa formularul

Apa Kangen - Leveluk K8

Sistemul de purificare, ionizare si alcalinizare a apei, Leveluk Kangen 8, pe scurt K8, este cel mai inovator aparat produs de compania japoneza Enagic. Se deosebeste fata de celelalte aparate prin cele 8 placi de electroliza, 8 limbi straine, 8 tipuri de stechere, pomparea automata a apei, ceas pe ecranul LCD, filtru inteligent cu resetare automata la schimbare, instructiuni de curatare enumerate pe ecran si ecranul LCD tactil de dimensiuni marite.

Citeste mai mult