Produsele Enagic

Enagic Standard Gold

Apa sanatoasa si pura

Prin integrarea celor mai recente cercetari stiintifice si maiestria superioara japoneza cu resursa naturii cea mai vitala pentru viata, Enagic a pus bazele sistemelor generatoare continue de apa Kangen®, ajutând oamenii sa faca îmbunatatiri revolutionare în viata lor de zi cu zi.

Din 1974, Enagic s-a specializat in furnizarea de servicii la domiciliu, tehnologii de ionizare a apei alcaline. Misiunea noastra este de a oferi adevarata sanatate si bine-dispunere la nivel international cu linia noastra de produse Gold-Standard.

Solicita o demonstratie gratuita !

 

Vrei sa te convingi de performantele ionizatorului de Apa Kangen?
Solicita un demo si un consultant autorizat iti va prezenta in detaliu toate caracteristicile ionizatorului de Apa Kangen, chiar la tine acasa!!
Completeaza formularul de mai jos, si in cel mai scurt timp vei fi contactat de unul din consultanti nostri.
Un reprezentant al companiei noastre se va deplasa la domiciliul tau si iti va face o prezentare detaliata a tuturor caracteristicilor ionizatorului de Apa Kangen.

Click aici pentru a completa formularul

Apa Kangen - Leveluk K8

Sistemul de purificare, ionizare si alcalinizare a apei, Leveluk Kangen 8, pe scurt K8, este cel mai inovator aparat produs de compania japoneza Enagic. Se deosebeste fata de celelalte aparate prin cele 8 placi de electroliza, 8 limbi straine, 8 tipuri de stechere, pomparea automata a apei, ceas pe ecranul LCD, filtru inteligent cu resetare automata la schimbare, instructiuni de curatare enumerate pe ecran si ecranul LCD tactil de dimensiuni marite.

Citeste mai mult